Jótanácsok a Munkatársaimnak

2015.08.19 09:10

- Ha csak beregisztráltatok és még nem vagytok benne biztosak, hogy el indítsátok-e a befektetést, akkor is érdemes max. 1-2 hetente belépni az oldalatokra, megnézni a hozamokat. Ez segíthet a döntésben. ( 04.06 óta a befektetések értéke 23.64%-al nőtt ) 

A "Csoportom" fülre is hasznos lehet rákattintani, soknak közületek már van munkatársa anélkül, hogy tudna róla.

 

- Az ajánlói oldalatok linkjét minél hamarabb helyezzétek el hirdetési felületeken, akár közösségi oldalakon, hogy elkezdődhessen alattatok a csoport kialakulása.

 

- A befektetési számlát is mihamarabb érdemes megnyitni, hagy növekedjen a tőkétek. A saját eredményeiteket látva, az ismerőseitek is könnyebben csatlakoznak hozzátok.

A befektetési számla angol nyelvű, de a webirodában található egy "Segédlet a megnyitáshoz", így nyelvtudás nélkül is egyszerűen meg lehet oldani. A befektetési számla feltöltése bankkártyával lehetséges.

 

- Figyeljétek a regisztrációtok dátumát, mert ha nincs megnyitva a befektetési számlátok, a 60-dik napon törölni fognak a mátrix-ból. Lehet újra csatlakozni, de nem ugyanabba a pozícióba fogtok kerülni.

 

- Bármilyen kérdés felmerül bennetek, vagy segítségre, tanácsra van szükségetek, nyugodtan forduljatok a szponzorotokhoz, vagy hozzám.